Шановні абоненти! Будь ласка, передавайте показники лічильників з 1 по 5 число кожного місяця та у разі виявлення запаху газу дзвоніть 104 У разі виявлення запаху газу дзвоніть 104
Врізка до газопроводу високого тиску без відключення газопостачання

Врізка до газопроводу високого тиску без відключення газопостачання

26.11.2019 16:23

Підприємством ПрАТ “Тернопільгаз” виконуються роботи з будівництва нових газопроводів. Фахівці організації розробляють технічні умови, виготовляють та погоджують технічну документацію, здійснюють роботи по прокладанню розподільних та внутрішніх газових систем. Виконуючи підведення газу до замовника в с.Гайворонка Теребовлянського району було змонтовано підвідний газопровід та встановлено вузол обліку газу до споживача.
З метою подачі газу споживачу 25 листопада 2019 року спеціалістами ПрАТ “Тернопільгаз” спільно з італійською компанією RAVETTI-Україна було проведено врізку до газопроводу високого тиску без відключення газопостачання та зниження тиску. Таким чином вдалося забезпечити газопостачання без відключення населених пунктів в околицях Зарваницького куща.
Італійська компанія RAVETTI є одним із світових лідерів по виробництву і розробці обладнання для проведення ремонтних робіт на трубопроводах під тиском.