Шановні абоненти! Будь ласка, передавайте показники лічильників з 1 по 5 число кожного місяця та у разі виявлення запаху газу дзвоніть 104 У разі виявлення запаху газу дзвоніть 104
Заміна ділянки газопроводу у Чорткові

Заміна ділянки газопроводу у Чорткові

28.04.2021 14:21

Під час комплексного приладового методу обстеження підземних газопроводів у Чорткові службою контролю за станом газових мереж ПрАТ «Тернопільгаз» виявлено витоки газу по вулиці Мистецькій. Даний газопровід введений в експлуатацію ще 1989 року. Він забезпечує розподіл природного газу до більш як 1500 споживачів, тому рішення про заміну пошкодженої та старої ділянки протяжністю 130 метрів стало беззаберечним. До того ж, вулиця розташована у мікрорайоні Залізнодорожного вокзалу. 

Риття траншей, засипка їх піском та щебнем та інші земельні роботи з підготовки та заміни газопроводу виконувалась працівниками будівельно-монтажної дільниці головного підприємствата Чортківського районного газового господарства ПрАТ «Теропільгаз». Спеціалісти зробили все можливе для того, щоб газопостачання споживачам було обмежене лише на півтори доби, хоча роботи по заміні ділянки газопроводу тривали більше тижня, з 08 по 16 квітня 2021 року. 
Відновлення дорожнього покриття, бруківки та тротуару буде також здійснюватись за рахунок «Тернопільгазу» на основі домовленості з КП «Благоустрій». 

На межі домоволодінь встановлено 15 нових сучасних вузлів обліку газу та замінено 94 метри газопроводів-вводів. 

Оновлення газорозподільних мереж області – це невід’ємна ціль підприємства, досягаючи якої вдається забезпечити безаварійний та безперебійний  розподілприродного газу до кожного споживача!

Завжди Ваш - Тернопільгаз!